Hyra container inför bygget

Du som jobbar inom bygg och anläggning är säkert medveten om behovet av förrådslagring och förvaring som kan uppstå när man jobbar utomhus. Genom att hyra en container får man både säker förvaring och ett regnskydd för att förvara känsliga maskiner och redskap. Här kan du läsa mer om hur det går till och hur du enkelt får tag på en sådan.

Hyra container – Pris och storlekar

När du ska hyra container är pris olika varierande på storlek, många gånger är det däremot möjliga tillägg som kan få priset att skena iväg. Här nedan hittar du kostnaden för att hyra container med pris från Containertjänsts hemsida med lägsta pris för standardmodell och det högre priset som blir med alla tillval önskade.

Pris från: Upp till:
4 fot 27 kr/dag 133 kr/dag
8 fot 27 kr/dag 147 kr/dag
10 fot 29 kr/dag 159 kr/dag
20 fot 31 kr/dag 196 kr/dag
40 fot 49 kr/dag 248 kr/dag

Få mer plats med en förrådscontainer

Genom att hyra en förrådscontainer skapar du gott om utrymme att säkert förvara dina verktyg och redskap, istället för att alltid ta med dem i bilen eller lämna ute i otryggt förvar på arbetsplatsen eller vid bygget. En förrådscontainer är också till stor hjälp om du behöver någonstans att förvara möbler eller liknande medans du byter golv, renoverar eller kanske bara tar emot ett nytt kök innan du hunnit riva ut det gamla. Du kan exempelvis hyra förrådscontainer hos Containertjänst, där de tack vare sina stora förvaringar kan erbjuda dig en förrådscontainer inom nolltid.

Stabilt underlag med stockmattor

När du placerar en container vill du gärna ha den på jämn mark, och i vissa fall kan det hända att underlaget inte är fast nog för att hålla nivån jämn, utan att containern antingen sjunker ner eller glider runt.

Genom att placera stockmattor under lyckas du både skapa en jämnare yta att ha containern på, men också minskar du risken för att containern ska glida, och skapar en större yta som är bättre lämpat för att hindra containern från att sjunka ner i mjuk mark. Du kan köpa eller hyra stockmattor via Containertjänst, och få dem levererade i samband med din hyrda container, eller om du vill ha enbart stockmattorna i samband med ett annat projekt.

Köpa begagnad container

Är du intresserad av att köpa begagnad container för att renovera eller helt enkelt bara få för en billigare peng? Många containerdepåer säljer sina containrar när de inte längre håller standarden för uthyrning eller när de känner att de börjar närma sig stadiet där containerns värde är precis inför en nedgång. Likt ovanstående tjänster kan du även köpa begagnad container hos Containertjänst, i vissa fall även några av deras specialcontainrar med särskilda tillägg eller funktioner.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container?

Priset för att hyra container ligger oftast runt 40 kr per dag för en standard 20 fot förråd/leveranscontainer eller runt 1240 kr per månad. Priset varierar såklart utefter vilken storlek man väljer, eventuella tillägg och beroende på om hyrpriset är per dag eller månad.

Hur stor är en container?

Det finns generellt en satt bredd och höjd på containrar, med en längd som varierar mellan 4 fot, 8 fot, 10 fot eller de mer vanliga 20 fot och 40 fot. En high cube container lägger även till en viss höjd och är vanligast bland de två större modellerna.