Bäst hemstädning i Stockholm

Vill du hålla rent hemma, men har varken tid eller ork när du kommer hem från jobbet? Med professionell städhjälp får du ett garanterat bra resultat och du får tid över att göra saker du vill istället. Det finns många städfirmor som utför hemstädning i Stockholm, och här är två av våra favoriter. Jämför själv och hitta ett städbolag som passar era behov och förutsättningar!

Julias Städservice

Julias är ett familjeägt städföretag som erbjuder många städtjänster, däribland hemstädning i Stockholm. Här får du ett personligt bemötande och nöjd-kund-garanti så att du riskfritt kan testa på deras tjänster. Inga dolda avgifter!

Julias Städservice

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen är en flytt- och städfirma med nöjda kunder och ett gott rykte. Ett familjeföretag som erbjuder flytt och städning för privatpersoner och företag. Här får du hemstädning av hög kvalitet av ett av de mest rekommenderade bolagen på Reco!

Jordgubbsprinsen

Jämför hemstädning Stockholm

För att hitta rätt städfirma för dig är det alltid värt att kolla upp tidigare recensioner och upplevelser på en sida som Reco eller Google. Glöm inte att också lämna din egen recension på städföretaget du anlitar – du kan hjälpa nästa kund att välja rätt eller hålla sig borta! Läs recensioner av företag som erbjuder kontorsstäd i Stockholm på Reco.se.


Vad ingår i hemstädning i Stockholm?

Hemstädning i Stockholm inkluderar vanligtvis en omfattande rengöring av bostaden för att skapa en ren och trivsam miljö. De vanliga tjänsterna som ingår i hemstädning omfattar dammsugning och våttorkning av golv, dammtorkning av ytor, rengöring av kök och pentryområden, rengöring av badrum och sanitetsutrymmen, samt tömning av papperskorgar. Hemstädning syftar till att upprätthålla hög hygienstandard och skapa en fräsch och välkomnande hemmiljö.

Hur lång tid tar en hemstädning?

Generellt ligger den på 2-4 timmar per städtillfälle. Tidsåtgången kan variera beroende på storleken av bostad. . Det är viktigt att anpassa hemstädningens tid och omfattning efter bostadens behov för att säkerställa en ren och trivsam miljö.

Vad kostar hemstädning i Stockholm?

Priset för hemstädning skiljer sig så mycket mellan aktörer att det blir missvisande att uppge ens ett snittpris. Be om ett prisförslag från städfirman du är intresserad av, och jämför med andra bolag, så får du en uppfattning om vad som är branschstandard och var det finns möjlighet att förhandla om priset.