Kontorsstädning Stockholm
– Priser

Priset för kontorsstädning i Stockholm skiljer sig väldigt mycket åt mellan aktörer och förutsättningar, men jämför man olika städföretag i huvudstaden ser man att priset hösten 2023 ligger någonstans mellan 250–500 kr/tim.

Ett rent och fräscht kontor är en viktig ingrediens för en välfungerande och trivsam arbetsplats. För att kunna fokusera på arbetet och inte behöva tänka på städningen själv anlitar de flesta ett professionellt städföretag för sin kontorsstädning i Stockholm. Det finns väldigt många aktörer på marknaden, och det kan vara svårt att hitta någon som passar era behov och förutsättningar.

Här listar vi våra tre favoriter för dig som letar efter högkvalitativt kontorsstäd i Stockholm till skäliga priser. Jämför själv och få en prisoffert innan du bestämmer dig för vilka du anlitar!

Stockholms Städsystem

Ett företag med nära anknytning till branschorganisationen Almega, som verkar för schyssta villkor och en städbransch med framåtrörelse. Stockholms Städsystem AB erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd.

Stockholms Städsystem AB

Julias Städservice

Julias Städservice är en lite mindre familjeägd städfirma, som erbjuder kontorsstädning av hög kvalitet till bra priser. Här får du ett personligt bemötande och städning på dina villkor. Kontakta Julias för en offert idag, utan dolda avgifter.

Julias Städservice

SOL

SOL är ett serviceföretag som erbjuder allt inom städ, bemanning och underhåll för företag. Svenska SOL är en del av en större koncern och har fler än 14 000 medarbetare. Här kan du räkna med kontorsstädning av hög kvalitet!

SOL

Vad ingår i kontorsstädning?

Kontorsstädning innebär vanligtvis en omfattande rengöring av kontorsutrymmen för att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö. De vanliga tjänsterna som ingår i kontorsstädning omfattar dammsugning och våttorkning av golv, tömning av papperskorgar, rengöring av skrivbord och arbetsytor, dammtorkning av ytor och elektronik, rengöring av köks- och pentryområden, samt rengöring av toaletter och sanitetsutrymmen. Kontorsstädning syftar till att upprätthålla hög hygienstandard och skapa en fräsch och välkomnande arbetsmiljö för alla anställda.

Hur lång tid tar en kontorsstädning?

Tiden som krävs för en kontorsstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på kontoret, den specifika omfattningen av städningen och hur ofta städningen utförs. För mindre kontor med grundläggande städuppgifter kan en kontorsstädning ta några timmar och utföras dagligen eller veckovis. För större kontorslokaler med mer omfattande städbehov kan det ta längre tid, och städningen kan schemaläggas mindre frekvent, som varannan vecka eller månadsvis. Det är viktigt att anpassa kontorsstädningens tid och omfattning efter kontorets behov för att säkerställa att arbetsmiljön förblir ren och trivsam.

Hitta bäst kontorsstäd i Stockholm

För att hitta en städfirma som passar era förutsättningar är det alltid bra att jämföra olika aktörer. På en sida som Reco hittar du betyg och omdömen för olika branscher, så klart även för kontorsstädning i Stockholm. Stirra dig inte blind på betyget, utan läs recensioner och svar för att få en mer rättvis bild av ett företag. Läs mer på Reco.se